Over ons

De Leeuw & Van Vugt is al meer dan 30 jaar actief in de uitdagende wereld van de luxe jacht- en scheepsbetimmering. De laatste jaren is dat uitgebreid met luxe interieurbetimmering; hetzelfde vakwerk ‘op de wal’ zeg maar. Wij zijn het best te kwalificeren als specialisten en ‘one-stop-shopping’ bedrijf in scheepsbetimmering, interieurbetimmeringen en kasten-, keukens- en meubelmakerij.
Opdrachtgevers kunnen alle werkzaamheden met een gerust hart in handen van onze vakmensen geven.

In alles staat kwaliteit voorop:
  • innovatief en vooruitstrevend in design-ontwerp en materiaalgebruik,
  • gedetailleerde werkvoorbereiding en strakke projectorganisatie,
  • gebruik van alleen hoogwaardige materialen,
  • vakbekwame medewerkers en aandacht voor scholing en opleiding
  • moderne machines in combinatie met ouderwets handwerk,
  • detailafwerking van het hoogste niveau, ook voor moeilijke opgaves,
  • flexibele en snelle service.

Onze missie vatten wij als volgt samen: De Leeuw & Van Vugt wil zich profileren als professionele partner in het bieden van totaaloplossingen in scheepsbetimmering en luxe interieurbouw voor zijn opdrachtgevers. Wij leveren betrouwbare producten en diensten tegen eerlijke prijzen. Want na elke transactie willen wij een volkomen tevreden klant. Bovendien geldt bij ons onverbiddelijk ‘afspraak = afspraak’.


Johan de Leeuw

William van Vugt
De directie van De Leeuw & Van Vugt bestaat uit Johan de Leeuw (oprichter) en William van Vugt (mede-eigenaar). Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van complete scheepsbetimmering en van kamers en slaapkamers, keukens, (inbouw- en onderbouw)kasten, badkamers, recepties, bureaumeubelen en trappen. Centraal staat alles-op-maat te ontwerpen en te leveren. 

Ons bedrijf is gevestigd aan de Biesboschhaven Zuid in Werkendam en vanzelfsprekend bent u van harte welkom. De koffie staat klaar!
 


 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Inloopkast op maat Oosterhout

Inloopkast op maat Oosterhout

Voor een woonhuis in Oosterhout verzorgden wij het ontwerp en uitvoering van een inloopkast.Lees verder